Sök
Stäng denna sökruta.

Följ oss på Facebook

Sverige behöver lämna WHO

Sjuksköterskeuppropet - ExitWHO
Redaktionen

Redaktionen

Vi som driver ExitWHO.se är engagerade medborgare, läkare och sjuksköterskor från hela Sverige.

Därför står Sjuksköterskeuppropet bakom ExitWHO.se

I denna inspelning framför tre sjuksköterskor och företrädare för ”Sjuksköterskeuppropet” i Sverige sina farhågor kring de förändringar i WHO:s reglemente och stadgar som diskuteras. Diskussionerna planeras pågå fram till maj 2024 och rör WHO:s möjlighet att tillskansa sig överstatlig makt, särskilt under pandemier och andra kriser. Om förändringarna går igenom skulle WHO:s beslut bli tvingande snarare än rådgivande för dess 194 medlemsländer.
Sjuksköterskorna framhäver att det är en etisk hörnsten för dem att befolkningen ska få bestämma över sin egen kropp och ha tillgång till all information för att göra informerade beslut. De kritiserar också WHO:s tidigare råd och rekommendationer, inklusive införandet av lockdowns och ändringar i definitionen av begreppet flockimmunitet, som enligt dem inte varit vetenskapligt underbyggda.
Sjuksköterskorna varnar för att om WHO får mer makt kan det leda till förödande konsekvenser som tvångsvaccinering och påtvingad testning, vilket skulle stå över nationella lagar. De uppmanar allmänheten att läsa och skriva under ett upprop på exitWHO.se för att belysa dessa problem.

Dela det här inlägget

Kommentera det här inlägget

8 svar

  1. Jag vill gärna skriva under att vi lämnar WHO för jag vill inte att Sverige förlorar sin integritet att själva och på ett demokratiskt sätt , själva bestämma hur de vill agera för människors hälsa Efter allt som pågår med Covid och all det tvång man utsatte människor för och brott mot Nurnbergkoden , är det viktigt att vi människor har rätt att bestämma själva övrf vår kropp WHO vill frånta oss den möjligheten Dessutom har de visat sig inkompetenta under Covid och den kriminelle Bill Gates har alldeles for stort inflytande där. Jag litar inte på honom eller WHO ,

  2. A compatibilidade do software de rastreamento móvel é muito boa e é compatível com quase todos os dispositivos Android e iOS. Depois de instalar o software de rastreamento no telefone de destino, você pode ver o histórico de chamadas do telefone, mensagens de conversa, fotos, vídeos, rastrear a localização GPS do dispositivo, ligar o microfone do telefone e registrar a localização ao redor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv på uppropet här

OBS! Sök efter Civist i mejlkorgen för att bekräfta din signatur!