Sök
Stäng denna sökruta.

Följ oss på Facebook

Sverige behöver lämna WHO

Tedros satir WHA 77 - stor
Redaktionen

Redaktionen

Vi som driver ExitWHO.se är engagerade medborgare, läkare och sjuksköterskor från hela Sverige.

WHO:s misslyckande med ändringarna av Internationella hälsoreglementet (IHR): En analys av Meryl Nass

Världshälsoförsamlingen (WHA) har misslyckats med att komma överens om ett paket med ändringar av de internationella hälsoreglementet (IHR). Detta misslyckande ses som en seger av de som ser pandemiberedskapsagendan som ett försök till centraliserad kontroll och skuldsättning. Läkaren och forskaren Meryl Nass, känd för att ha avslöjat att världens största mjältbrandsepidemi berodde på biologisk krigföring och för att ha visat farorna med mjältbrandsvaccinet, har skrivit en insiktsfull artikel om detta ämne. Hennes licens har dock blivit indragen för att ha skrivit ut COVID-mediciner och spridit vad som har kallats ‘desinformation.’

I hennes artikel beskriver Nass hur den utlovade resolutionen eller ändringarna som Ashley Bloomfield och Precious Matsoso lovade igår aldrig dök upp. Trots att hon vaknade klockan tre på morgonen för att följa förhandlingarna, visade de sig aldrig med det “slutliga paketet.”

Istället för den förväntade plenarförsamlingen kunde åskådare se ett planerat klimatförändringssymposium med Al Gore. Den utlovade resolutionen uteblev helt, och det enda som framgick var att “NÅGOT GICK FEL.”

Nass hävdar att WHO försökte genomdriva en pandemiberedskapsagenda som aldrig gynnade utvecklingsländerna. Agendan innefattade censur och övervakning, samt byggandet av ett “pandemipatogenlånebibliotek” för att skapa fler pandemier, vilket skulle följas av snabb utrullning av experimentella vacciner utan ansvarsskyldighet. Den självauktorisering av folkhälsonödlägen som möjliggjorde vilka åtgärder som helst var enligt Nass oöverträffad. “One Health”-konceptet var designat för att lägga hela världen under ett “hälso”-paraply som WHO skulle kunna hantera.

Biosecurity-agendan, menar Nass, gynnar nästan ingen förutom läkemedelsinvesterare och tillverkare, eller de som vill välja vinnare och förlorare och kontrollera världens befolkning.

Även om förhandlingarna kan fortsätta har överraskningsmomentet gått förlorat. Folk vet nu vad agendan handlar om, och den kommer inte att gå någonstans. Försöken att förstöra demokratin under biosecurity-agendans täckmantel har misslyckats, och de ansvariga kommer inte att få de priser de hoppades på.

Nass avslutar med en skarp kritik mot WHO:s representanter, särskilt Dr. Precious Matsoso och Ashley Bloomfield, och uppmanar dem att erkänna sina handlingar och identifiera ledarna bakom dessa initiativ.

För mer information och den fullständiga artikeln av Meryl Nass, besök hennes originalartikel på Substack.

Så här skriver Läkaruppropet / The Doctors Appeal om WHO:s misslyckande

Ett stort tack till alla som har engagerat sig för att stoppa försöket att ge den uppenbart korrupta Världshälsoorganisationen WHO mer makt.

Denna omgång har vi vunnit!

🙏💪👏

Dela det här inlägget

Kommentera det här inlägget

4 Responses

  1. Tack och lov att det finns vett och sans kvar hos mänskligheten. Vidare så…..Upproret borde vara en självklarhet hos alla och envar!

  2. Usually I do not read article on blogs however I would like to say that this writeup very compelled me to take a look at and do so Your writing taste has been amazed me Thanks quite nice post

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv på uppropet här

OBS! Sök efter Civist i mejlkorgen för att bekräfta din signatur!